Omurice / オムライス
Omurice, (Japonca, オムライス) omlet tarzında pilav ile yapılan ve genelde ketçap ile servis edilen kolayca yapabileceğiniz bir Japon yemeğidir.
Malzemeleri:
- 4 kâse lapa Japon usulü pilav
- 1/4 kg minik parçalara bölünmüş piliç göğsü
- 1 ince doğranmış yeşil biber
- 4 dilimlenmiş beyaz mantar
- Yarım minik minik doğranmış soğan
- Üzerine tuz ve biber
- Zeytinyağı
- 8 yumurta
4 Dakikada Omurice (Gösterimli Anlatım)
çeviri ve düzenleme: ThundeR
youtube video: Nico Nico Douga
youtube video: Nico Nico Douga
Ohhh mahşallah 8 yumurta ne demek ya :P :D
YanıtlaSilBu yapan kişinin eli baya hızlıymış o yüzden 4 dakika da bitirmiş :)) Ben heralde yapmaya kalksam 20-25 dakika da anca yaparım :)) Valla yemiş kadar oldum çok güzel görünüyor :)
çok teşekkürler... :) :)
YanıtlaSilRica ederim :)
Sil