Saikou no Jinsei no Owarikata

21 Şubat 2012 Salı

Omurice

Omurice / オムライス
http://mamaloli.com/wp-content/uploads/2009/08/omurice15.jpg


Omurice, (Japonca, オムライス) omlet tarzında pilav ile yapılan ve genelde ketçap ile servis edilen kolayca yapabileceğiniz bir Japon yemeğidir.

Malzemeleri:
  • 4 kâse lapa Japon usulü pilav
  • 1/4 kg minik parçalara bölünmüş piliç göğsü
  • 1 ince doğranmış yeşil biber
  • 4 dilimlenmiş beyaz mantar
  • Yarım minik minik doğranmış soğan
  • Üzerine tuz ve biber
  • Zeytinyağı
  • 8 yumurta


    4 Dakikada Omurice (Gösterimli Anlatım)
     

çeviri ve düzenleme: ThundeR 
youtube video: Nico Nico Douga

3 yorum:

  1. Ohhh mahşallah 8 yumurta ne demek ya :P :D
    Bu yapan kişinin eli baya hızlıymış o yüzden 4 dakika da bitirmiş :)) Ben heralde yapmaya kalksam 20-25 dakika da anca yaparım :)) Valla yemiş kadar oldum çok güzel görünüyor :)

    YanıtlayınSil