Saikou no Jinsei no Owarikata

7 Ekim 2011 Cuma

NEWS'ten Ayrılık Mesajları (07.10.2011)

Az önce Johnny's net'te gördüm, üyelerimiz de bir açıklama yapmışlar. Yani artık söylenti olma ihtimali de yok ne yazık ki...

Nishikido Ryo ve Yamashita Tomohisa NEWS'ten ayrıldı!

http://www.johnnys-net.jp/j/artists/news/info_111007.html


Yamashita Tomohisa: NEWS grubunda çalışabilmek, bizi destekleyen hayranların olması benim için hazine gibi bir şey oldu. Bundan sonra tek başıma yola devam edeceğim. Birçok sorun olacaktır ve çok zorlanacağıma da inanıyorum ama bundan sonra NEWS ile olan her bir tecrübemi kendimi motive etmek için kullanmak istiyorum. 5 üye de benim için dişli rakipler olacak ve ben de bunun için çok çalışacağım.


Nishikido Ryo: NEWS ve Kanjani8'in ikisinde birden çalışmak çok özel bir tecrübeydi, NEWS'te yaptığım çalışmaları destekleyen tüm hayranlarıma teşekkür ederim. İki grupta birden çalıştığım için ne kadar uğraşırsam uğraşayım mutlaka bir çakışma oluyordu; iki tarafta da albüm veya konserler falan olunca zamanı ayarlamakta çok güçlük çekiyorduk, çok özür dilerim. Bu nedenle böyle bir karar aldım. Umarım ilerde Koyama, Kato, Masuda ve Tegoshi'nin NEWS ile çok güzel çalışmaları olur.


Koyama Keiichiro: Bu kararı tekrar tekrar tartıştık. Bundan sonra ayrı ayrı faaliyetlerimiz olacak. 8 yıldır beraberdik, şimdi NEWS'in 4 üyesi olarak devam edeceğiz. Yine çok çalışacağız. Lütfen bizi desteklemeye devam edin.


Shigeaki Kato: Bu kez bu kararı ciddi bir şekilde aldık, ben de yeni NEWS'de çok çalışacağım. Lütfen 4 NEWS üyesini de diğer ikisini de desteklemeye devam edin.


Masuda Takahisa: Çok sevdiğim NEWS ve üyeleri benim için çok önemli olmaya devam edecek. NEWS'i seven ve destekleyen hayranlarımız da benim için çok değerli. Bundan sonra ikisinin farklı faaliyetleri olacak ama aldığımız destek değişmeyecek ve biz de elimizden geldiğince çok çalışmaya devam edeceğiz.

Tegoshi Yuya: NEWS'in hayranları uzun süre biz bir şey yapalım diye bekledi, bu yüzden hepinizden özür dilemek istiyorum. Bize sevgi ve desteklerini sunan herkese; daha çok çalışıp daha sıradışı işlere girmeye çalışacağız. Bazı şeyler değişebilir ama birbirimize olan sevgimiz hep aynı kalacak. Lütfen bizi desteklemeye devam edin.
 

çeviri: ThundeR




 

 

 

 




 
 


(Resimler alıntıdır. Credits to Jane)

14 yorum:

  1. Bu yazıyıda ben görüyodum.Tercümesi olsa keşke diyodum...Tşk dostum. Kocaman bi öpücük sana.....Kopyalayıp çıktısını aldıım diğer bilgilerin arasına koycam.Bi belge gibi olacak.Ne kötü ama yine sölerim;Shige ve Koyama için seviniyorum.Tegomasda yanlarında destek olacaandan.Shige ve Koyama'nın gidecek bi yeri olmaz diye üzülürken baba ocaana benzettiim NEWS çatısı altında çook güzel işler yapacaklarına inanıyorum.Belki tegonun kastettii değişiklik müzik tarzıdır.Belki biraz sert yada biraz yumuşak olacak.Ama olsun.En kısa zamanda ortaya güzel bi albüm çıkartmalılar.Bizleri çok beklettiler.Şimdi düşünüyorumda KATTUN'un Jinsiz ilk albümü hayranlarını üzmüştü.Korkuyorum.Pinin ve Ryonun sesinin olmadan News'i dinlerken nasıl bi ruh haline bürüneceğimi?Kulaklarım seslerini arıycak.Kliplerinde gözlerim 2sini arıycak.4üne çok iş düşecek.....Biz NEWS gurubunun dağılmamasını istiyorduk.Öööle yada bööle.Desteklemeye devam edicez.Bizlerden şüpheniz olmasın çocuklar.Johnny'den de ayrılacağınıda sanmıyorum.Johnny için Pi yağlı kapı.Jini ayrı çalıştıran Piyi niye atsınki?Belki günlükler biraz aksar(!)Belki düzenli gelir.Dostum zaman en güzel ilaçtır.Bekliip görücez...

    YanıtlaSil
  2. Öyle olabilir. Ama yazık oldu gerçekten. Yine de ben de shige ve kei-chan için sevindim. TegoMass'da bu yetenek varken onlara pek bir şey olmazdı olan ikisine olurdu. Her şey hepsi için güzel olur inş :)
    Eski performanslarını izleyince insan bir tuhaf oluyor..

    YanıtlaSil
  3. Ben daha bakamıyorum.Yalnız burdaki dönüşümlü gife gözüm takılıyor...Pi bazende ryoya denk geliyorum..İçim buruklaşıyor.

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten üzücü... Çok garip geliyor şu an..

    YanıtlaSil
  5. Kattun ilk dağılacak dendiinde eyvah!, dedik.Dağıldıında aman bizimkilere bişey olmasın, dedik.E ee şimdi ne diycez;Korktuumuz başımıza geldi mi?

    YanıtlaSil
  6. Inanmiyorum ya bir iki gun nete girmedim neler olmus ki su durumda bile telefondan zar zor girdim ama basligi gorunce cok sasirdim hemen okudum :( of gercekten cok uzuldum. ama bu sekilde bitecegini de biliyordum belliydi gercekten cok uzucu. hepsi bir aradayken cok guzel isler basardilar onlari ayri ayri gormeyi dusunemiyorum :( Bu duruma alisamiycam.
    Hepsi icinde en iyisi bu olur insallah ne diyelim onlar cokdan kararlarini vermisler. Insallah basarili olurlar. Ama yamapi baya azimli gorunuyor baksaniza arkadaslarini kendine rakip bellemis bile :))

    YanıtlaSil
  7. Evet ama bir garip olacak ya...
    YamaPi de günlüğünü eksin tabi..

    YanıtlaSil
  8. of cok moralim bozuldu :( cok uzuldum :( surekli konserlerini acip izliyordum simdi izlerken bi bosluk olucak icimde :(
    Insallah gunlugunu yazmaya devam eder. Gunluk yazmama gibi bir durum var mi ki?

    YanıtlaSil
  9. Johnny'den ayrılmamışsa yazar diyorum ben.Zaten NEWSten pek bahsetmiyoduki.Ne yedi ne içti onları yazıyodu.Şimdi ise bireysel çalışmalarını yazmak istiycektir.Zevkle yazar hemde.''resmi ilk solom resmi ilk konserim..''falan..''hepinizin desteğini bekliyorum'' diyede ekler...Yazar ya yazar yazar... Yazmıycakta naapacak?

    YanıtlaSil
  10. Bende yazacagini dusunuyorum sonucta senin de dedigin gibi gunluk News'le ilgili birsey degil. Ama bayadir yazmiyor YamaPi gunlugunu :( Bir an once yazsa da ondan haber alsak.

    YanıtlaSil
  11. Ryo'nun günlüü de vardı..Bi sitede görmüştüm adı bende saklı hehheheh.....Herneyse eeee O yazıyosa Pi'de yazar canım.Niye geri kalsınki? :D Şimdi Ryo'da ara vermişse Pi'ninde ara vermesi doğaldır.

    YanıtlaSil
  12. Sizin için manşetleri de ekledim :)

    YanıtlaSil
  13. Tesekkur ederiz canim. ellerine saglik :))

    YanıtlaSil