Saikou no Jinsei no Owarikata

14 Şubat 2013 Perşembe

Cross Space 08/02/13

Cross Space 8 Şubat 2013
Yamashita Tomohisa x Beyonce vs Rihanna


(video by)

Çalan şarkılar:
Single Ladies (Put a Ring On It) - Beyonce
Don't Stop The Music - Rihanna
Que Sera Sera - Yamashita Tomohisa

indirmek için: http://filecloud.io/qx6salyr (link watchful21@livejournal'a ait)

Konu: Beyonce vs Rihanna
Özet:
"1 hafta sonra sonunda Sevgililer Günü geliyor."
Sevgililer Günü yaklaştığı için herkesin, özellikle onlar çikolata vereceği için kızların heyecanlı olduğunu söylüyor. 
Bir seyirci mesajı: (Shiori, 17 yaşında) <Yamashita-kun, iyi akşamlar. Her hafta radyo programınızı keyifle dinliyorum. (YamaPi:Teşekkürler) Bu hafta konuşmanızı istediğim konu, Sevgililer Günü. İlk kez nasıl çikolata aldınız? Ne zaman aldınız? Veren kıza nasıl cevap verdiniz?  Yamashita-kun, kendisinden duymak istiyoruz. Son olarak her hafta radyo programınızı merakla bekliyoruz.>
İlkokula başlamadan önce komşusu olan, kendinden büyük bir kızdan almış. Çok sevinmiş. Okula başlayınca da 3. sınıfta bayağı çikolata almış. Erkeklerden kim en çok çikolata aldı diye baktıklarında 3. oymuş, mutlu olmuş. 
"Bir sürü konu hakkında konuşuyorum. Yani Yamashita ile Cross (Çarpı) x yapılan her konuyu konuşuyorum burada."
Dünyanın çok sevilen iki sanatçısı Rihanna ve Beyonce ikisi de R&B müziği sanatçısı, ikisi de dans ve müzikle ilgileniyor. YamaPi de konserlerine gitmiş. Kendi dünyalarında, güçlü kişilikler olduğunu düşünüyor.
"Yamashita Tomohisa Cross Space, 11:55'e kadar bana eşlik edin lütfen."
Rihanna seçilerek buralara gelmiş ancak Beyonce küçüklüğünden beri şarkı söylüyormuş.
YamaPi ikisinin şarkıları çalarken Rihanna ve Beyonce'un şimdiye kadar yaptıklarını özetliyor. Albümleri, grupları vs. İkisinden de çok etkileniyor tabii.
Gelirlerinden bahsedince Lady Gaga'nın da büyük bir miktar kazandığı ortaya çıkıyor. YamaPi de "İnanılmaz! Ne yapıyor onunla? Ne yapıyor Lady Gaga?" diyip gülüyor. Ama çalışmanın sadece paradan ibaret olmadığını söylüyor sonra.
"Şimdi de benim sevdiğim bir şarkı Don't stop the music."
"Yamashita Tomohisa hangisini daha çok seviyor, burada açıklıyorum! (trampet sesi) Rihanna!"
Yaş olarak da yakın olduğu için, Rihanna Beyonce'den farklı olarak sadece YamaPi gibi müziğe bağlı olduğu için kendini yakın hissediyormuş. Ona da bugün karar vermiş, hayranların hislerinin değişebileceğini düşünüyor.
"Aynı sahneye çıksak ne güzel olurdu... Ama çok heyecanlanıp bağırabilirim... Kız arkadaşım olsaydı, mesafe yüzünden sorun olabilirdi. Ama Beyonce ile evlenirsem olabilir. Sus artık, aptal!"
Böyle kendi kendine hayaller kurarken YamaPi, artık ayrılma vaktinin geldiğini fark edip mesaj göndermek isteyenlerin Yamashita Tomohisa Cross Space'in ana sayfasından gönderebileceğini hatırlatıyor. Fuji TV'de Generation Tengoku'yu ailemizle birlikte izlememizi, zevk almamızı rica ederek bir dizide kullanılan ve 13 Martta çıkacak olan albümündeki yeni şarkısı Que Sera Sera'yı dinletiyor.


Özetleyerek çeviri: ThundeR

6 yorum:

  1. videoyu silmişler heralde açılmıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdilik yeni bir youtube videosu buldum ama kendim yüklemeye çalışacağım ^_^

      Sil
  2. Maalesef, ben de şaşırdım. Radyoyu youtube da paylaşan kendi hesabını kapatmış. Ama başka yer bulmaya çalışacağım. Yine de indirerek dinleyebilirsiniz, ben öyle yaptım eğlenceli oluyor =))

    YanıtlaSil
  3. Ben indirmeyide becerememiştim :D Tamam dinliyorum şimdi çok teşekkür ederim ThundeR :D kusura bakma seni de uğraştırdım :(

    YanıtlaSil